fbpx

De juiste content bij jouw doelgroep

Content marketeer inhuren

Content marketing inzetten om het klantvertrouwen te verhogen of juist om je merk op de juiste manier te positioneren? Onze marketeers weten hoe ze de juiste content bij de juiste doelgroep kunnen krijgen, wat je doelstelling ook is. Zo is je beoogde groei binnen no time in handbereik. Je huurt via InHouse Marketeer al vanaf één dag in de week een content marketeer.

Content marketeer inhuren InHouse Marketeers

Waarom een interim content marketeer?

Een interim content marketeer is de oplossing voor verschillende vraagstukken. Onze content marketeers nemen een ruime bak ervaring mee en kunnen daarom snel starten in verschillende types organisaties, afdelingen en fases van een bedrijf. En dat niet alleen; het resultaat is ook gauw zichtbaar. Met een duidelijke en bewezen werkwijze wordt onze interim content marketeer snel onderdeel van het huidige team en kan zo op korte termijn waarde toevoegen. Met altijd een hive vol met andere marketeers en specialisten als klankbord om het gewenste resultaat te leveren.

Wat kost een inhouse online marketeer?

Benieuwd naar de kosten voor het inhuren van een content marketeer? We werken altijd met vaste tarieven en vooraf vastgestelde uren, waardoor je nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Ontdek onze tarieven.

Wat doet een content marketeer?

Elk stuk content van jouw bedrijf is onderdeel van content marketing. Denk aan een nieuwsbrief, een bedank-tekst op de website of een post die gedeeld wordt via social media. Hoewel sommige content een functioneel doel heeft, kan elk stukje content ingezet worden om het merkverhaal te vertellen, uitleg te geven over producten en dienstverlening of het klantvertrouwen te verhogen.

Een content marketeer kijkt naar welke content voor jouw doelgroep geschikt is en waarmee interesse gewekt kan worden voor het merk, een product, dienstverlening. Een belangrijk aspect van het werk van een content marketeer is zorgen dat er vertrouwen wordt opgebouwd tussen het bedrijf en de beoogde klant, aangezien dat een doorslaggevende factor is in een aankoopbeslissing. En waardevolle content is hierin de sleutel. De combinatie van jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing in de vorm van interne kennissessies zorgt ervoor dat onze content marketeers weten wat jouw bedrijf nodig heeft om snel resultaat te boeken.

Een content marketeer kan je ook inzetten om aan de slag te gaan met jouw zichtbaarheid op social media of om de SEO resultaten te verbeteren.

Zij vertrouwen ons met hun
marketing uitdagingen

Grote of kleine organisaties, deze merken bereiken hun doelen met onze dedicated marketeers. 

Haal alles eruit wat erin zit

Voordelen inhouse marketeer

Onze marketeers starten snel, weten zich snel een nieuwe omgeving eigen te maken, spotten snel kansen en gaan snel van plan naar uitvoering. Op alle gebieden van content marketing, tot SEO tot social media marketing. De leden van onze hive worden onderdeel van jouw organisatie. Ook in de dagelijkse werkzaamheden. Denk aan het deelnemen aan overleggen, in gesprek gaan met de klant of het overtuigen van (interne) stakeholders van het belang van marketing of de nieuwe gekozen richting. Onze content marketeers zijn gepassioneerde kennisdelers, waardoor jouw marketingafdeling niet alleen tijdelijk groeit in aantallen maar vooral blijvend groeit in kennis en expertise.

Welke online expertise heb jij nodig?

Wat voor een marketeer heb je nodig voor jouw doel? Elk vraagstuk heeft een andere oplossing. Onze hive bestaat uit verschillende disciplines. Onder andere uit marketing strategen, advertising specialisten, content marketeers, Growth marketeers en allround marketeers met elk hun eigen expertise om jouw organisatie verder te helpen. We ontdekken samen welke marketeer bij jullie past. 

Onze marketeers

Jouw inhouse marketeer

Ze hebben stuk voor stuk een passie voor marketing en weten met hun kennis anderen verder te helpen. Deze dedicated marketeers zijn de kern van InHouse Marketeers.

Veelgestelde
vragen

Een dedicated marketeer die werkt bij jou op de werkvloer. Of ja, veel bedrijven werken tegenwoordig remote of hybride… Het gaat erom dat de marketeer die voor jou aan de slag gaat, weet wat er speelt binnen het bedrijf. Zo zijn de lijntjes lekker kort en kunnen we jou het best verder helpen.

Een Inhouse Marketeer kan je al vanaf één dag per week inhuren. Liever iemand die voor een periode vijf dagen per week aan de slag gaat? Geen probleem. Wel geldt voor een opdracht een minimale periode van drie maanden.

Je kan zo lang als nodig een marketeer inhuren. We gaan samen op zoek naar de juiste oplossing voor het vraagstuk van jouw bedrijf.

Omdat u het waard bent.™️

Onze marketeers hebben over het algemeen medior en senior niveau. Ze hebben al wat jaren ervaring achter de rug en nemen deze zak vol kennis mee naar de opdrachten die ze doen. 

Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de behoeften die er zijn. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar het aantal uur in de week dat de marketeer nodig is, de duur van het project en naar het niveau van onze marketeers. Benieuwd naar de kosten? Laat hier je tarief berekenen.

Haal een dedicated marketeer in huis

Beleef het zelf. Huur een content marketeer in. We kunnen niet wachten om kennis te maken.