fbpx

Haal een dedicated CRO specialist in huis.

Conversie optimalisatie specialist inhuren

Haal een CRO-specialist in huis om jouw website of die van jouw klanten beter te laten converteren. Wanneer je met de verschillende marketingkanalen bezoekers aantrekt is het verhogen van de conversies een logische vervolgstap. Huur een InHouse Conversie optimalisatie marketeer in vanaf één dag in de week.

Online marketeer inhuren InHouse Marketeers

Waarom een conversie optimalisatie (CRO) marketeer inhuren?

Staat jouw online marketing strategie inmiddels als een huis, maar merk dat je niet alles uit de lopende campagnes haalt? Termen als CTR, A/B testen, UX & UI klinken een CRO-specialist als muziek in de oren, waar dit bij jou misschien alleen maar vragen oproept. Tijdens een CRO-traject zijn er veel verschillende optimalisatie mogelijkheden waar naar gekeken wordt. Het doel is om uiteindelijk met hetzelfde aantal bezoekers meer aanvragen, omzet en andere relevante conversies te krijgen. Dit traject is niet voor ieder bedrijf geschikt, omdat het belangrijk is dat er al ingezet wordt op online zichtbaarheid en performance. Een marketing strateeg helpt hier bij.

Wat kost een inhouse CRO specialist?

Benieuwd naar de kosten voor het inhuren van een interim conversie optimalisatie specialist? We werken altijd met vaste tarieven en vooraf vastgestelde uren, waardoor je nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Ontdek onze tarieven.

Wat doet een CRO specialist?

Als mensen aan een CRO-specialist denken, dan gaat het vaak al snel over het wijzigen van de kleur van een button op de website. In de basis is dit slechts een klein onderdeel van het grote speelveld van een CRO marketeer, want we hebben het dan over het verbeteren van de Call-To-Actions (CTA).

Wanneer je kiest voor het inhuren van een CRO-specialist dan wordt er eerst geanalyseerd hoe de huidige site in elkaar steekt en of de conversiepercentages matchen met een benchmark. Vanuit daar wordt een plan opgesteld en wordt onderdeel voor onderdeel getest en aangepakt.

Denk hierbij aan het optimaliseren van landingspagina’s, inhoud van de website en specifieke pagina’s, de navigatiestructuur voor een betere gebruikerservaring, formulieren op de site, de mobiele ervaring, maar zelfs ook het check-out proces van een webshop.

Onze InHouse marketeers zullen samen met jou of jouw klanten analyseren waar de grootste verbeterpunten liggen, zodat er direct waarde toegevoegd gaat worden aan de bezoekers en aan het bedrijf.

Zij vertrouwen ons met hun
marketing uitdagingen

Grote of kleine organisaties, deze merken bereiken hun doelen met onze dedicated marketeers. 

Haal alles eruit wat erin zit

Voordelen inhouse marketeer

Onze marketeers starten snel, weten zich snel een nieuwe omgeving eigen te maken, spotten snel kansen en gaan snel van plan naar uitvoering. Op alle gebieden van growth marketing tot een volledig online marketing strategie. De leden van onze hive worden onderdeel van jouw organisatie. Ook in de dagelijkse werkzaamheden. Denk aan het deelnemen aan overleggen, in gesprek gaan met de klant of het overtuigen van (interne) stakeholders van het belang van marketing of de nieuwe gekozen richting. Onze online marketeers zijn gepassioneerde kennisdelers, waardoor jouw marketingafdeling niet alleen tijdelijk groeit in aantallen maar vooral blijvend groeit in kennis en expertise.

Welke online expertise heb jij nodig?

Wat voor een marketeer heb je nodig voor jouw doel? Elk vraagstuk heeft een andere oplossing. Onze hive bestaat uit verschillende disciplines. Onder andere uit online marketeers, advertising specialisten, content marketeers en SEO specialisten met elk hun eigen expertise om jouw organisatie verder te helpen. We ontdekken samen welke marketeer bij jullie past. 

Onze marketeers

Jouw inhouse marketeer

Ze hebben stuk voor stuk een passie voor marketing en weten met hun kennis anderen verder te helpen. Deze bezige bijen zijn de kern van InHouse Marketeers.

Veelgestelde
vragen

Een CRO marketeer die werkt bij jou op de werkvloer. Of ja, veel bedrijven werken tegenwoordig remote of hybride… Het gaat erom dat de marketeer die voor jou aan de slag gaat, weet wat er speelt binnen het bedrijf. Zo zijn de lijntjes lekker kort en kunnen we jou het best verder helpen.

Een Inhouse Marketeer kan je al vanaf één dag per week inhuren. Liever iemand die voor een periode vijf dagen per week aan de slag gaat? Geen probleem. Wel geldt voor een opdracht een minimale periode van drie maanden.

Je kan zo lang als nodig een marketeer inhuren. We gaan samen op zoek naar de juiste oplossing voor het vraagstuk van jouw bedrijf.

Wanneer je een goede strategie nodig hebt of zelf de kennis niet inhouse hebt, waardoor je online veel kansen misloopt.

Onze marketeers hebben over het algemeen medior en senior niveau. Ze hebben al wat jaren ervaring achter de rug en nemen deze zak vol kennis mee naar de opdrachten die ze doen. 

Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de behoeften die er zijn. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar het aantal uur in de week dat de marketeer nodig is, de duur van het project en naar het niveau van onze marketeers. Benieuwd naar de kosten? Laat hier je tarief berekenen.

Haal een dedicated CRO-marketeer in huis

Beleef het zelf. Huur een Conversie optimalisatie specialist in. We kunnen niet wachten om kennis te maken.