fbpx

Haal een dedicated E-commerce marketeer in huis.

E-commere specialist inhuren

Wil je jouw webshop naar een hoger niveau tillen? Haal dan de expertise van een E-commerce marketeer in huis. Als e-commerce jouw grootste inkomstenbron is, dan wil je hier zoveel als mogelijk uithalen. Het is dan belangrijk dat je een duidelijke e-commerce strategie ontvangt en dat deze tot implementatie wordt gebracht. Huur een InHouse E-commerce specialist in vanaf één dag in de week.

Online marketeer inhuren InHouse Marketeers

Waarom een E-commerce marketeer inhuren?

Binnen e-commerce liggen de kansen voor het grijpen, zowel voor B2B als B2C webshops. De mogelijkheden binnen e-commerce zijn enorm, waardoor het belangrijk is dat er een duidelijke strategie wordt uitgestippeld. Dit kan de e-commerce specialist oppakken, maar dit kan je vooraf ook regelen met een online marketing strateeg.

Met de hulp van deze inhouse specialist ga je stap voor stap aan de slag met de verschillende online marketingkanalen om jouw webshop te laten groeien. Dit zal resulteren in een verhoging van onderdelen als volgers en omzet vanuit social media, bezoekers en sales via zoekmachines en eventueel marketplaces.

Wat kost een inhouse e-commerce specialist?

Benieuwd naar de kosten voor het inhuren van een interim e-commerce marketeer? We werken altijd met vaste tarieven en vooraf vastgestelde uren, waardoor je nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Ontdek onze tarieven.

Wat doet een e-commerce specialist?

Een e-commerce specialist is zeer breed inzetbaar voor jouw webshop binnen B2B en B2C. Hiermee krijg je eigenlijk een allround online marketeer in huis, maar dan gefocust op e-commerce. Het eerste wat de e-commerce marketeer doet is het analyseren van de huidige data om op basis van deze informatie en de markt een goede strategie te ontwikkelen. Als je al een goed plan hebt liggen, dan kan deze marketeer hier direct mee aan de slag.

De e-commerce marketeer pakt zelfstandig of samen met jouw marketingafdeling veel facetten van online marketing op. Denk hierbij aan het verbeteren van je organische vindbaarheid in zoekmachines (SEO), het optimaliseren van advertenties binnen Google (SEA), omzet en volgers aantrekken op Social Media en inrichten van e-mailmarketing campagnes. Voor sommige webshops liggen er ook nog kansen binnen Marketplaces, ook daar wordt aan gewerkt als je hier omzet laat liggen.

Met andere woorden: een e-commerce specialist is heel breed inzetbaar om jouw webshop naar topniveau te brengen.

Zij vertrouwen ons met hun
marketing uitdagingen

Grote of kleine organisaties, deze merken bereiken hun doelen met onze dedicated marketeers. 

Haal alles eruit wat erin zit

Voordelen inhouse marketeer

Onze marketeers starten snel, weten zich snel een nieuwe omgeving eigen te maken, spotten snel kansen en gaan snel van plan naar uitvoering. Op alle gebieden van growth marketing tot een volledig online marketing strategie. De leden van onze hive worden onderdeel van jouw organisatie. Ook in de dagelijkse werkzaamheden. Denk aan het deelnemen aan overleggen, in gesprek gaan met de klant of het overtuigen van (interne) stakeholders van het belang van marketing of de nieuwe gekozen richting. Onze online marketeers zijn gepassioneerde kennisdelers, waardoor jouw marketingafdeling niet alleen tijdelijk groeit in aantallen maar vooral blijvend groeit in kennis en expertise.

Welke online expertise heb jij nodig?

Wat voor een marketeer heb je nodig voor jouw doel? Elk vraagstuk heeft een andere oplossing. Onze hive bestaat uit verschillende disciplines. Onder andere uit online marketeers, advertising specialisten, content marketeers en SEO specialisten met elk hun eigen expertise om jouw organisatie verder te helpen. We ontdekken samen welke marketeer bij jullie past. 

Onze marketeers

Jouw inhouse marketeer

Ze hebben stuk voor stuk een passie voor marketing en weten met hun kennis anderen verder te helpen. Deze bezige bijen zijn de kern van InHouse Marketeers.

Veelgestelde
vragen

Een e-commerce marketeer die werkt bij jou op de werkvloer. Of ja, veel bedrijven werken tegenwoordig remote of hybride… Het gaat erom dat de marketeer die voor jou aan de slag gaat, weet wat er speelt binnen het bedrijf. Zo zijn de lijntjes lekker kort en kunnen we jou het best verder helpen.

Een Inhouse Marketeer kan je al vanaf één dag per week inhuren. Liever iemand die voor een periode vijf dagen per week aan de slag gaat? Geen probleem. Wel geldt voor een opdracht een minimale periode van drie maanden.

Je kan zo lang als nodig een marketeer inhuren. We gaan samen op zoek naar de juiste oplossing voor het vraagstuk van jouw bedrijf.

Wanneer je een goede strategie nodig hebt of zelf de kennis niet inhouse hebt, waardoor je online veel kansen misloopt.

Onze marketeers hebben over het algemeen medior en senior niveau. Ze hebben al wat jaren ervaring achter de rug en nemen deze zak vol kennis mee naar de opdrachten die ze doen. 

Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de behoeften die er zijn. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar het aantal uur in de week dat de marketeer nodig is, de duur van het project en naar het niveau van onze marketeers. Benieuwd naar de kosten? Laat hier je tarief berekenen.

Haal een dedicated e-commerce marketeer in huis

Beleef het zelf. Huur een e-commerce marketeer specialist in. We kunnen niet wachten om kennis te maken.