fbpx

Behaal meer conversies met E-mailcampagnes

Email marketeer inhuren

Wil je jouw e-mailcampagnes naar een hoger niveau tillen en direct jouw doelgroep in hun inbox bereiken? Een email marketeer kan je hierbij helpen. Met gerichte e-mailcampagnes kun je jouw doelgroep direct en persoonlijk benaderen. Je huurt via InHouse Marketeers al vanaf één dag in de week een email marketing specialist.

vacature SEO marketeer

Waarom een interim email marketeer inhuren?

De kracht van een email marketing specialist: of je nu jouw klantretentie wilt verhogen, productlanceringen wilt ondersteunen of inschrijvingen voor een evenement wilt boosten, een email marketing specialist heeft de expertise. Ze begrijpen het belang van segmentatie, personalisatie en timing. Onze specialisten integreren naadloos in jouw teams, begrijpen de bedrijfsdoelen en werken naar doelstellingen die vooraf zijn bepaald.

Wat kost een inhouse email marketeer?

Benieuwd naar de kosten voor het inhuren van een email marketeer? We werken altijd met vaste tarieven en vooraf vastgestelde uren, waardoor je nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Ontdek onze tarieven.

Wat doet een email marketeer?

E-mailmarketing is een van de meest gebruikte en meest gerichte kanalen. Een email marketeer is gespecialiseerd in het opzetten, beheren en optimaliseren van e-mailcampagnes. Dit gaat verder dan alleen het schrijven van een e-mail. Ze kijken naar de customer journey, maken A/B tests, email automation instellen, analyseren resultaten en optimaliseren voor maximale engagement en conversie. Onze detachering email marketeer zorgt ervoor dat jouw boodschap op het juiste moment, in de juiste vorm en bij de juiste personen terechtkomt.

Kansen grijpen binnen e-commerce

Door MailChimp te connecten met o.a. Shopify, Magento, BigCommerce en WooCommerce hoef je jouw potentiële doelgroep niet meer handmatig te mailen. Zo kunnen er geautomatiseerde mails verstuurd worden nadat een klant een product heeft gekocht (bedankje), een specifiek product heeft gekocht (order notificaties, follow up purchases), product van een specifieke categorie heeft gekocht, geen product heeft gekocht of een verlaten winkelmandje heeft achtergelaten.  De mogelijkheden zijn enorm groot, waardoor er enorme kansen voor jou liggen binnen e-commerce.

Wil je meer uit jouw webshop halen dan alleen via e-mail marketing? Dan adviseren wij om een e-commerce marketeer in te huren.

Zij vertrouwen ons met hun
marketing uitdagingen

Grote of kleine organisaties, deze merken bereiken hun doelen met onze dedicated marketeers. 

Haal alles eruit wat erin zit

Voordelen inhouse marketeer

Onze marketeers starten snel, weten zich snel een nieuwe omgeving eigen te maken, spotten snel kansen en gaan snel van plan naar uitvoering. Op alle gebieden van content marketing, tot SEA tot social media marketing. De leden van onze hive worden onderdeel van jouw organisatie. Ook in de dagelijkse werkzaamheden. Denk aan het deelnemen aan overleggen, in gesprek gaan met de klant of het overtuigen van (interne) stakeholders van het belang van marketing of de nieuwe gekozen richting. Onze e-mail marketeers zijn gepassioneerde kennisdelers, waardoor jouw marketingafdeling niet alleen tijdelijk groeit in aantallen maar vooral blijvend groeit in kennis en expertise.

Welke online expertise heb jij nodig?

Wat voor een marketeer heb je nodig voor jouw doel? Elk vraagstuk heeft een andere oplossing. Onze hive bestaat uit verschillende disciplines. Onder andere uit marketing strategen, advertising specialisten, content marketeers, email marketeers en allround marketeers met elk hun eigen expertise om jouw organisatie verder te helpen. We ontdekken samen welke marketeer bij jullie past.

Onze marketeers

Jouw inhouse marketeer

Ze hebben stuk voor stuk een passie voor marketing en weten met hun kennis anderen verder te helpen. Deze dedicated marketeers zijn de kern van InHouse Marketeers.

Veelgestelde
vragen

Een dedicated marketeer die werkt bij jou op de werkvloer. Of ja, veel bedrijven werken tegenwoordig remote of hybride… Het gaat erom dat de marketeer die voor jou aan de slag gaat, weet wat er speelt binnen het bedrijf. Zo zijn de lijntjes lekker kort en kunnen we jou het best verder helpen.

Een Inhouse Marketeer kan je al vanaf één dag per week inhuren. Liever iemand die voor een periode vijf dagen per week aan de slag gaat? Geen probleem. Wel geldt voor een opdracht een minimale periode van drie maanden.

Je kan zo lang als nodig een marketeer inhuren. We gaan samen op zoek naar de juiste oplossing voor het vraagstuk van jouw bedrijf.

Wanneer je een goede strategie nodig hebt of zelf de kennis niet inhouse hebt, waardoor je online veel kansen misloopt.

Onze marketeers hebben over het algemeen medior en senior niveau. Ze hebben al wat jaren ervaring achter de rug en nemen deze zak vol kennis mee naar de opdrachten die ze doen. 

Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de behoeften die er zijn. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar het aantal uur in de week dat de marketeer nodig is, de duur van het project en naar het niveau van onze marketeers. Benieuwd naar de kosten? Laat hier je tarief berekenen.

Haal een dedicated marketeer in huis

Beleef het zelf. Huur een SEO specialist in. We kunnen niet wachten om kennis te maken.