fbpx

Hoe
werkt het?

Zoek jij een dedicated marketeer die meedraait bij jou in de organisatie? Hoe groot of klein het vraagstuk ook is, onze marketeers schieten graag te hulp. Hoe dat in zijn werk gaat hebben we in kaart gebracht middels een kort stappenplan. Ben je enthousiast, bel ons om te kijken hoe we jou kunnen helpen!

STAP 1

Let’s talk!

Vertel, waar ben jij naar op zoek? Wij zijn erg benieuwd naar welke kennis jij wilt inzetten om stappen te maken op het gebied van marketing. We maken graag kennis om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

STAP 2

Meet your marketeer

Als we duidelijk voor ogen hebben wat voor soort marketeer je nodig hebt, matchen wij de geschikte InHouse Marketeer aan de opdracht die hier qua skills en persoonlijkheid bij past. Vervolgens is het tijd om kennis te maken met elkaar. 

Is onze marketeer niet (meteen) beschikbaar dan staat ons wervingsteam te trappelen om een geschikte marketeer te vinden voor jouw project. Handig, toch? Scheelt jou weer werk!

STAP 3

Let's get to work

De titel zegt het al, tijd om te beginnen. We vinden het belangrijk dat onze marketeers onderdeel worden van jouw team. Want hé, samen sta je sterker! Zo zijn er korte lijntjes, signaleren we snel waar behoefte aan is, waar kansen liggen en hoe dit binnen de organisatie te verwezenlijken is.

STAP 4

Teamwork x2

Haal alles eruit wat erin zit. De marketingwereld staat nooit stil. Er valt altijd weer iets te leren, dat geldt ook voor onze ervaren marketeers. Daarom werken we nauw samen met een marketingbureau. Zo zijn we elkaars back-up en organiseren we gezamenlijke inspiratie- en kennissessies om elkaar te blijven prikkelen en ontwikkelen. Zo haal jij in één klap veel kennis in huis. 

Veelgestelde
vragen

Zodra we weten wat het vraagstuk is en in kaart hebben gebracht welke kennis nodig is kijken we welke marketeer hier het best bij past. Is onze InHouse Marketeer niet (direct) beschikbaar, dan gaan we speciaal voor jou op zoek. Fijn hè!

Een InHouse Marketeer kan je al vanaf 8 uur per week inhuren. Liever iemand die voor vijf dagen per week aan de slag gaat? Geen probleem. Wel geldt voor een opdracht een minimale periode van drie maanden.

Gelukkig komt het niet vaak voor. Als het wel voorkomt, hanteren we een opzegtermijn van een maand bij een samenwerking op flexibele basis en voor een langdurige samenwerking hanteren we een proefperiode van een maand.