fbpx

Jouw dedicated marketeer

Het plan is er, nu de uitvoering nog. Weet je precies welke koers je gaat varen met je marketing om de bedrijfsdoelstellingen te behalen, alleen heb je niet de juiste personen zitten die dit kunnen doen? Een inhouse online marketeer zorgt ervoor dat het wordt geïmplementeerd. Of als je voor een bepaalde tijd invulling nodig hebt van een marketingfunctie, omdat je te maken hebt met bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of langdurige zieken. Ook in dat geval helpen onze dedicated marketeers graag!

Oplossingen

Problemen zijn kansen tot verbetering. Waar loop jij tegenaan?

Personeelstekort

Goed personeel vinden is een vak op zich. Vooral wanneer personeel moeilijk aan te slepen is. Tegelijkertijd gaat je bedrijf ook door. Een dedicated marketeer is een waardevolle oplossing bij personeelstekort. Door zich exclusief te richten op de marketingactiviteiten pakken ze taken op die anders blijven liggen.

Gebrek aan kennis

Soms heb je niet alle kennis in huis. Zeker niet als het gaat om een eenmalig of specialistisch project. In dat geval is een interne schakel voor het project ideaal. Een dedicated marketeer pakt het project op en benadert het vanuit het oogpunt van jouw organisatie.

Tijdelijk personeel

Je krijgt te maken met zwangerschapsverlof en kan dit niet intern vervullen. Of een collega is langdurig ziek. Laat werkzaamheden niet liggen en laat een dedicated marketeer ze voor een bepaalde periode oppakken.

Haal alles eruit wat erin zit

Voordelen van een InHouse Marketeer

Een InHouse Marketeer is deel van jouw organisatie. De marketeer neemt deel aan overleggen, denkt mee met de sales strategie, gaat in gesprek met de klant en helpt, waar nodig, interne stakeholders te overtuigen van het belang van marketing. Hij of zij is onderdeel van jouw team, schakelt sneller en spot sneller kansen.

Hoe wij werken

We leggen uit hoe alles in zijn werk gaat. Dit kan je verwachten.

Meet your inhouse marketeer

De gezichten van onze dedicated marketeers

Zij vertrouwen ons met hun
marketing uitdagingen

Grote of kleine organisaties, deze merken bereiken hun doelen met onze dedicated marketeers. 

Zij deden het ook

Lees hoe andere bedrijven inhouse marketeers inzetten.

Haal een dedicated marketeer in huis

Beleef het zelf. Start met je eigen dedicated marketeer bij jouw op kantoor. We kunnen niet wachten om kennis te maken.