fbpx

Bouw je eigen hive

Wil jij je marketing afdeling verder uitbouwen en ben je op zoek naar marketing personeel? Of heb jij nog geen marketingafdeling en wil je er wel graag een neerzetten? Wij zijn gespecialiseerd in marketing en hebben een groot netwerk aan marketeers die op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Oplossingen

Je organisatie loopt hier tegen aan. Wij hebben de oplossing.

Geen focus op werving & selectie

Het juiste personeel vinden is lastig. Zeker als daar niet je main focus ligt. Je moet binnenkomende sollicitaties afhandelen, sollicitatiegesprekken voeren, zelf actief op zoek gaan naar de perfecte kandidaat. Het kost vooral veel tijd. Wij nemen het werving en selectieproces van je over en zorgen ervoor dat jij gelijk met de geschikte kandidaten aan tafel zit.

Schaarste

Schaarste op de markt, maakt het vinden van de juiste kandidaat lastig. Je loopt er tegenaan dat je al goede profielen hebt gesproken, maar voor je het weet hebben ze een andere baan. Marketeers zijn gewild en sommige marketeers zijn er ook niet in grote getalen. Door ons grote netwerk aan marketeers helpen we jou verder.

Tijdsdruk

Soms zit er haast achter om personeel te vinden, want je hebt bijvoorbeeld snel vervanging nodig van een collega. Of de workload is dusdanig hoog dat er snel een collega bij moet. Wij helpen je graag om de zoektocht naar de perfecte kandidaat zo kort mogelijk te maken.

De voor- en nadelen

Interim vs loondienst

We snappen dat elke vorm zijn voor- en nadelen heeft. Huur je een marketeer in op interim basis, blijft het feit dat na een bepaalde periode de marketeer jouw team zal verlaten. Een marketeer in loondienst nemen, daarbij is de kans aanzienlijk groter dat hij of zij voor een langere tijd blijft. Het liefst natuurlijk voor een onbepaalde tijd. Een interim marketeer is super fijn wanneer je een bepaald project gaat starten waar een bepaalde specialisatie voor nodig is die jij (nog) niet in huis hebt. We snappen dat het neerzetten van je eigen “hive” ook heel fijn kan zijn. Wij helpen jou bij het (verder) neerzetten van jouw eigen hive.

Hoe wij werken​

Klaar om jouw eigen hive neer te zetten? Dit is hoe wij te werk gaan

Zij vertrouwen ons met hun
marketing uitdagingen

Grote of kleine organisaties, deze merken bereiken hun doelen met onze dedicated marketeers. 

Zij deden het ook

Lees hoe andere bedrijven inhouse marketeers inzetten.

Bouw jouw eigen hive samen met ons

Beleef het zelf. We kunnen niet wachten om kennis te maken.