fbpx

Kickstart je marketing met een strategisch plan

Geen sterk plan, geen vooruitgang. Een sterk strategisch marketingplan is de key. Vertaal je bedrijfsdoelen naar een effectief marketingplan met behulp van onze Inhouse Marketeers. Zo weet je precies welke stappen je moet zetten om je doelen te bereiken.

Oplossingen

Je organisatie loopt hier tegen aan. Wij hebben de oplossing.

Marketingstrategie ontbreekt

Jullie doen hard je best met de marketing. Echt waar. Hier en daar wat LinkedIn posts, blogs en soms marketing mailtjes. Maar waar werk je naartoe? Je mist een duidelijk plan. Of misschien wordt er nog weinig gedaan op marketing vlak, maar heb je die behoefte wel. Een marketingstrategie is de noodzakelijke basis voor het inzetten van de juiste middelen en berichtgeving naar de juiste doelgroep.

Je weet niet hoe je marketing presteert

Welke impact hebben onze marketingactiviteiten eigenlijk? Zijn we wel actief bezig met de bedrijfsdoelstellingen? Als je dit jezelf afvraagt, heb je baat bij een marketing strategie. Door de KPI’s in een marketingplan maak je vooruitgang en presentaties meetbaar. Zo kom je er precies achter wat voor jouw marketing werkt en wat niet.  

Belang van marketing wordt onderschat

Niet iedereen ziet het belang van marketing in. Het zou alleen maar geld kosten. Vaak komt dit onbegrip door een andere opvatting van wat marketing inhoudt. Marketing is meer dan alleen maar advertenties of een kostenpost. Strategische marketing is juist een investering om de omzet van je organisatie te vergroten. Daarom is het belangrijk dat de marketing wordt uitgevoerd door iemand die getraind en ervaren is in het begrijpen van de consument en de markt.

Haal alles eruit wat erin zit

Voordelen van een InHouse Marketeer

Een InHouse Marketeer is deel van jouw organisatie. De marketeer neemt deel aan overleggen, denkt mee met de sales strategie, gaat in gesprek met de klant en helpt, waar nodig, interne stakeholders te overtuigen van het belang van marketing. Hij of zij is onderdeel van jouw team, schakelt sneller en spot sneller kansen.

Hoe wij werken

Oké, we hebben je overtuigd. Kom maar op met dat strategische marketingplan. Hoe nu verder?

Meet your strategic marketeer

De gezichten van onze dedicated marketeers

Zij vertrouwen ons met hun
marketing uitdagingen

Grote of kleine organisaties, deze merken bereiken hun doelen met onze dedicated marketeers. 

Zij deden het ook

Lees hoe andere bedrijven inhouse marketeers inzetten.

Haal een dedicated marketeer in huis

Beleef het zelf. Creëer een marketingstrategie die jouw bedrijf naar de next level brengt. We kunnen niet wachten om kennis te maken.