fbpx

E-mail
Marketeer

Wie zijn we?

We zijn een jonge en ambitieuze club mensen die het leuk vinden om projectmatig te werken voor verschillende opdrachtgevers. Onze uitvalsbasis, wat we ook wel onze creative hub noemen, bevindt zich in Rotterdam waar we een kantoor delen met een marketing agency, een foto en video studio en een groep developers die bijna alles kunnen maken wat je wil. Leuk toch?

Wat ga je doen?

Jij verzorgt de complete gepersonaliseerde klantervaring. Als ervaren e-mail marketeer ben jij een kei in het genereren van kwalitatief verkeer én waardevolle conversies. Op basis van de customer journey, de inzet van database marketing en met behulp van diverse marketing tools ga jij de huisdier liefhebbers- en bezitters benaderen.

Je zet een e-mail marketing strategie neer aan de hand van de jaarlijkse doelstellingen en implementeert deze strategie. Dit doe je niet alleen, maar in samenwerking met een online marketing bureau. Het hoofdoel is: werving en het behoud van klanten. Je houdt hierbij ook rekening met andere marketing activiteiten via offline en online marketing en de website. 

Leadcampagnes opzeten, nieuwsbrieven opstellen en loyalty programma’s opzetten gaat je goed af. Je gaat zelfstandig aan de slag en initieert, implementeert, reflecteert en optimaliseert de e-mail campagnes. 

Je komt terecht in een warm team van verschillende disciplines. Het bestaat uit een lokale marketing manager, product owners, partnership marketeers, content marketeers, teamlead Web Optimization, een IT product owner en een graphic designer.

Wat bieden we je?

Wie ben jij?

Join
our hive!

Vul het sollicitatieformulier in, laat je gegevens achter en join our hive.