fbpx

Recruitment
Consultant

Fulltime | Rotterdam

Wie zijn we?

We zijn een jonge en ambitieuze club mensen die het leuk vindt om projectmatig te werken voor verschillende opdrachtgevers. Onze uitvalsbasis, wat we ook wel onze creative hub noemen, bevindt zich in Rotterdam waar we een kantoor delen met een marketing agency en een foto en video studio. Leuk toch? 

Wij helpen bedrijven met het neerzetten van hun marketingstrategie en marketingactiviteiten. Dit doen wij op verschillende manieren, wij detacheren onze inhouse marketeers bij bedrijven en wij werven vaste marketeers voor bedrijven. Daarnaast bieden we een stuk consultancy om vast te stellen wat er nodig is voor het bedrijf. Om het bovenstaande stukje tekst samen te vatten: Wij bouwen marketingafdelingen op in 4 fases. Gaaf hé?

Wat ga je doen als ‘Recruitment Consultant’ bij IHM?

Je bent bij IHM een specialist in recruitment en sales. Je vak en dus ook je takenpakket is erg breed. Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces en de gehele sales stroom. Het werven van kandidaten pak je zowel actief als passief op, dit doe je door verschillende kanalen in te zetten om vacatures op te delen en marketeers te benaderen. Doordat je ook contact hebt met onze klanten en nieuwe opdrachtgevers binnen haalt weet je als geen ander wat zij zoeken en kan jij dit doorvertalen naar aantrekkelijke vacatureteksten, die ook nog eens goed scoren bij de zoekmachines. Je voert kennismakingsgesprekken met marketeers en bedrijven, jij zorgt ervoor dat ze enthousiast raken van wat we doen en wie we zijn. 

 

Niet alleen online ben jij een kei in netwerken, ook offline doe jij dit. Je gaat regelmatig naar netwerkborrels om je netwerk te vergroten en kennis te maken met nieuwe bedrijven. Het optimaliseren van zowel de recruitment stromen als de sales stromen wordt jouw verantwoordelijkheid. Hoe gaan we het koppelen van marketeer aan bedrijf en vice versa zo goed mogelijk inrichten? 

 

Je komt terecht bij een start-up binnen een klein team. Dit betekent dat je zelfstandig kan werken, creatief bent, aanpassingsvermogen hebt, maar het allerbelangrijkste is dat je het naar je zin hebt. We staan natuurlijk ook te popelen om al je goede ideeën en initiatieven te horen!  

Wat bieden we je?

Wie ben je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt wel op prijs gesteld ;). Mail naar Jelmer Huisman via  jelmer@inhousemarketeers.com. 

Join
our hive!

Vul het sollicitatieformulier in, laat je gegevens achter en join our hive.