fbpx

SEA
Specialist (parttime/fulltime)

Wie zijn we?

We zijn een jonge en ambitieuze club mensen die het leuk vinden om projectmatig te werken voor verschillende opdrachtgevers. Onze uitvalsbasis, wat we ook wel onze creative hub noemen, bevindt zich in Rotterdam waar we een kantoor delen met een marketing agency, een foto en video studio en een groep developers die bijna alles kunnen maken wat je wil. Leuk toch?

Wat ga je doen?

Als SEA specialist ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van SEA campagnes en -strategieën. Denk hierbij aan alle soorten campagnes binnen het SEA vakgebied. Je werkt nauw samen met andere leden van ons marketingteam om concepten te ontwikkelen die de aandacht van de doelgroep zullen trekken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de resultaten van de SEA campagnes en het geven van feedback aan de klant.

Je bent georganiseerd, kan creatief denken en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden: je onderhoudt namelijk graag contact met klanten om hun behoeften en doelstellingen te bespreken. Daarbij zorg je dat alle deadlines worden gehaald en dat de campagne binnen het budget blijft. Krijg je niet genoeg van statistieken en houd je je het liefst bezig met conversies, bereik en betrokkenheid? Dan is dit dé baan voor jou.

Wat bieden we je?

Wie ben jij?

Join
our hive!

Vul het sollicitatieformulier in, laat je gegevens achter en join our hive.