fbpx

Vacature

Online marketeer

Rotterdam

€2500 – €3200

32-40 uur

Wie zijn we?

Als start-up verzorgt InHouse Marketeers marketingoplossingen en marketing personeel voor toffe opdrachtgevers door heel Nederland. In 2021 realiseerden we ons dat veel marketingvraagstukken niet makkelijk opgelost konden worden. De oorzaak? Er ligt geen sterk marketingteam ten grondslag. Vanuit die visie detacheren en adviseren we sindsdien landelijk ondernemers en bedrijven op gebied van marketing. 

Wij zijn changemakers voor bedrijven die groeien door doelgerichte marketing en ijzersterke marketingafdelingen.Voor onze werkwijze halen we inspiratie uit bijenkorven. Als harde werkers zoeken bijen dagelijks buiten de korf een uitdaging. Zit hun werk erop? Dan keren ze weer terug naar hun thuisbasis voor een nieuwe uitdaging.

vacature online marketeer

Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van onze club en je zal ingehuurd worden door één of meerdere toffe opdrachtgevers waar je projectmatig voor zal gaan werken. Er zijn verschillende manieren om dit te doen: Inhouse bij de klant, vanuit onze creative hub in Rotterdam, of een combinatie tussen hybride en remote. 

Je staat er niet alleen voor! Als je eenmaal gestart bent met een leuke opdracht, blijven we nauw samenwerken. Samen met ons partner marketingbureau begeleiden en helpen we je. Op deze manier kunnen we elke uitdaging op het gebied van marketing waar je mee te maken krijgt samen oplossen, kom maar op met die uitdagingen!

Wat bieden we je?

Wie ben je?

Zo ziet het eruit.

Sollicitatieproces

Veelgestelde vragen

Alles wat je moet weten als Inhouse Marketeer

Salaris

Je komt in dienst bij InHouse Marketeers. Dus je krijgt elke maand salaris op je rekening van ons. Ook bouwen wij pensioen op voor je.

Vrije dagen opnemen

Een vakantie boeken of een vrije dag nemen? Lekker toch. Vrij vragen gaat via ons. Het is wel belangrijk dat jij als ‘projectmanager’ dit overlegt met je opdrachtgever. We vertrouwen erop dat je dat kan.

Ziekmelden

Voor de dagelijkse gang van zaken moet je opdrachtgever op tijd weten dat je ziek bent. Meld je daarom als eerst ziek bij je opdrachtgever [voor 09:00]. Gelukt? Meld je dan ook direct ziek bij je contactpersoon bij IHM. Wij verwerken het voor je in onze systemen. Nu goed uitzieken!

Aantal uren die je werkt

Je hebt bij ons een bepaald contract voor x aantal uren in de week. Opdrachten kunnen soms voor minder uur zijn. Het kan dus zo zijn je je in de week voor 2 of 3 verschillende opdrachtgevers werkt. Maar voor een opdrachtgever kan ook.

Werklocatie

Werk jij het best op kantoor of thuis? Wij laten je daar vrij in. Met je opdrachtgever spreek je af waar je werkt. Je kan bijvoorbeeld bij ons op kantoor werken, bij je opdrachtgever op locatie of gefocust vanuit huis.

Dit vinden je soon to be- collega’s

Join
our hive!

Vul het sollicitatieformulier in, laat je gegevens achter en join our hive.