fbpx

Kennisbank

Lees het laatste nieuws en weetjes over marketing in de Inhouse Marketeers kennisbank.

Mensen zoeken tegenwoordig steeds vaker via AI-chatbots, zijn er veel verschillende advertentietypes en zijn social media platformen zoals TikTok enorm populair geworden. Hoe kun je SEA dan nog effectief verwerken in je online marketingstrategie? In dit artikel leg ik uit waar je rekening mee moet houden bij het bepalen van de SEA strategie voor jouw bedrijf. 

Hoe zet je de juiste persoon op de juiste plek als je niet weet waar je heen wilt? De termen en verschillende expertises binnen marketing kunnen je doen tollen. Bij veel organisaties die wij spreken zien we dat ze worstelen met de juiste strategisch marketing. Maar wat deze mooie term nou precies inhoudt? Dat vertellen we je!

Je bent op zoek naar een marketingoplossing om jouw online aanwezigheid te vergroten of je wilt aan de slag gaan met social advertising. Een marketingbureau kan je helpen, maar een freelancer of inhouse marketeer ook. Welke kies je?

“Wij helpen samen om jouw gewenste groei te behalen”. Dat klinkt natuurlijk super, maar hoe werkt dat in de praktijk? Waarom zou je hiervoor een inhouse marketeer inhuren, en geen marketingbureau, een freelancer of zelf iemand aannemen? Terechte vragen. We vertellen je hoe dat in zijn werk gaat.