fbpx

Boost jouw business

Online advertising specialist inhuren

Wil je starten met online advertenties of wil je jouw campagnes beter inrichten? Onze online advertising specialisten helpen jou om winstgevende campagnes te draaien. Je huurt via InHouse Marketeers al vanaf één dag in de week een specialist.

SEA specialist inhuren?

Waarom een online advertising specialist inhuren?

Heb je een teamlid dat met zwangerschapsverlof gaat en heb je opvulling nodig? Ben je een marketingbureau en wil je gaan opschalen met je online advertising afdeling? Maar lukt het niet om een advertising specialist te vinden die bij jou in dienst wil komen? Dan is het huren van een van onze marketeers een ideale oplossing. In de praktijk merken wij dat het binnenhalen van ervaren specialisten een enorme opgave is, waardoor er schaarste ontstaat. Bij InHouse Marketeers huur je al een online advertising specialist vanaf één dag.

Wat kost een inhouse online advertising specialist?

Benieuwd naar de kosten voor het inhuren van een online advertising specialist? We werken altijd met vaste tarieven en vooraf vastgestelde uren, waardoor je nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Ontdek onze tarieven.

Wat doet een online advertising specialist?

Wil je meer klanten online bereiken? Onze Online Advertising specialisten zijn experts in online adverteren op platformen zoals Google, Facebook, YouTube en LinkedIn. Ze weten precies hoe ze uw advertenties bij de juiste mensen laten zien. Hierdoor wordt jouw bedrijf zichtbaar op de plekken waar jouw klanten aanwezig zijn. En dat kan voor ieder bedrijf heel anders zijn. Doordat dit vakgebied zo divers is, vanwege de verschillende platformen, werkt de expert de ene dag aan Google Ads en de volgende dag aan een campagne voor op LinkedIn.

Bepalen waar voor jou kansen liggen

Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen marketingvraagstukken. Doordat er ook steeds meer social media platformen bijkomen is het goed om hier ook mee te testen. Een online marketing bureau kan in sommige gevallen dan te duur zijn. Een voordeel van een inhouse Online Advertising specialist is dat diegene heel goed begrijpt wat belangrijk is voor jouw business. Hierdoor kan er ook veel makkelijker en sneller bepaald worden welke platform echt geschikt is om te testen. Belangrijk in het geheel is dat er een strategie wordt bepaald en geschreven, waarna de resultaten ook goed worden bijgehouden.

Zij vertrouwen ons met hun
marketing uitdagingen

Grote of kleine organisaties, deze merken bereiken hun doelen met onze dedicated marketeers. 

Haal alles eruit wat erin zit

Voordelen inhouse marketeer

Onze marketeers starten snel, weten zich snel een nieuwe omgeving eigen te maken, spotten snel kansen en gaan snel van plan naar uitvoering. Op alle gebieden van online advertising. De leden van onze hive worden onderdeel van jouw organisatie. Ook in de dagelijkse werkzaamheden. Denk aan het deelnemen aan overleggen, in gesprek gaan met de klant of het overtuigen van (interne) stakeholders van het belang van marketing of de nieuwe gekozen richting. Onze online advertising specialisten zijn gepassioneerde kennisdelers, waardoor jouw marketingafdeling niet alleen tijdelijk groeit in aantallen maar vooral blijvend groeit in kennis en expertise. Wil je liever breder inzetten? Dan adviseren wij ook om een online marketeer of growth marketeer in te huren.

Welke online expertise heb jij nodig?

Wat voor een marketeer heb je nodig voor jouw doel? Elk vraagstuk heeft een andere oplossing. Onze hive bestaat uit verschillende disciplines. Onder andere uit SEA specialisten, social media specialisten, advertising specialisten en e-mail marketeers met elk hun eigen ervaring om jouw organisatie verder te helpen. We ontdekken samen welke marketeer bij jullie past. 

Onze marketeers

Jouw inhouse marketeer

Ze hebben stuk voor stuk een passie voor marketing en weten met hun kennis anderen verder te helpen. Deze dedicated marketeers zijn de kern van InHouse Marketeers.

Veelgestelde
vragen

Een dedicated marketeer die werkt bij jou op de werkvloer. Of ja, veel bedrijven werken tegenwoordig remote of hybride… Het gaat erom dat de marketeer die voor jou aan de slag gaat, weet wat er speelt binnen het bedrijf. Zo zijn de lijntjes lekker kort en kunnen we jou het best verder helpen.

Een Inhouse Marketeer kan je al vanaf één dag per week inhuren. Liever iemand die voor een periode vijf dagen per week aan de slag gaat? Geen probleem. Wel geldt voor een opdracht een minimale periode van drie maanden.

Je kan zo lang als nodig een marketeer inhuren. We gaan samen op zoek naar de juiste oplossing voor het vraagstuk van jouw bedrijf.

Wanneer je een goede strategie nodig hebt of zelf de kennis niet inhouse hebt, waardoor je online veel kansen misloopt.

Onze marketeers hebben over het algemeen medior en senior niveau. Ze hebben al wat jaren ervaring achter de rug en nemen deze zak vol kennis mee naar de opdrachten die ze doen. 

Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de behoeften die er zijn. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar het aantal uur in de week dat de marketeer nodig is, de duur van het project en naar het niveau van onze marketeers. Benieuwd naar de kosten? Laat hier je tarief berekenen.

Haal een dedicated marketeer in huis

Beleef het zelf. Huur een SEA specialist in. We kunnen niet wachten om kennis te maken.