fbpx

Haal een dedicated marketeer in huis.

Online marketeer inhuren

Een professionele online marketeer inhuren die jouw bedrijfsdoelstellingen behaalt? Zet SEO, SEA, e-mail en social media marketing in op een manier die voor jouw doelgroep werkt. Onze dedicated marketeers kunnen snel starten en werken altijd met jouw groei als stip op de horizon. Huur een InHouse Marketeer in vanaf één dag in de week.

Online marketeer inhuren InHouse Marketeers

Waarom een interim online marketeer inhuren?

Een interim online marketeer is de oplossing voor verschillende vraagstukken. Het kan gaan om het boosten van een bepaalde expertise binnen de huidige marketingafdeling. Bijvoorbeeld op het gebied van SEO, SEA, E-mailmarketing of social media marketing. Ook kan het nodig zijn om een nieuwe strategie neer te zetten op het gebied van content marketing, LinkedIn advertising, of bij de lancering van een nieuw product. Soms is de kennis en strategie er wel, maar zijn de juiste mensen er niet om de taken uit te voeren vanwege een tijdelijk personeelstekort of een enorme groei in het bedrijf. Waar de benodigde groei ook ligt, een interim online marketeer werkt snel mee in uw bedrijf – samen met de huidige afdelingen en werknemers – en behaalt de doelstellingen. 

Wat kost een inhouse online marketeer?

Benieuwd naar de kosten voor het inhuren van een online marketeer? We werken altijd met vaste tarieven en vooraf vastgestelde uren, waardoor je nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Ontdek onze tarieven.

Wat doet een online marketeer?

Een online marketeer zorgt ervoor dat jouw bedrijf opvalt, met de juiste content, op het juiste moment en via het juiste kanaal. Als Ashley (23) – jouw core doelgroep – ‘s ochtends haar e-mail opent, ziet ze bijvoorbeeld geen e-mail van jouw bedrijf want jouw online marketeer is erachter gekomen dat dit beter ‘s avonds verstuurd kan worden. 

Als Ashley vervolgens naar Instagram gaat, ziet ze een leuke post van jouw bedrijf met waardevolle informatie over een nieuw product. Deze post is onderdeel van een strategisch uitgedachte social media marketing campagne die doorgemeten wordt via alle kanalen. 

In haar lunchpauze spiekt ze nieuwsgierig toch even op de website, op een pagina die ze makkelijk vindt omdat die volledig SEO-proof is. Na enkele contactmomenten in de dagen die volgen gaat Ashley over tot de aankoop van het nieuwe product. 

Jouw online marketeer zorgt ervoor dat ze content op de juiste plekken en op juiste momenten blijft zien, zodat marketing niet alleen voor jouw bedrijf maar ook voor jouw klanten gaat werken. Hiervoor wordt continu data verzameld, geanalyseerd zodat deze in zowel lopende als toekomstige werkzaamheden meegenomen kunnen worden. Kortom, een online marketeer is de onmisbare schakel in een succesvolle marketing afdeling. Zowel B2B als B2C.

Zij vertrouwen ons met hun
marketing uitdagingen

Grote of kleine organisaties, deze merken bereiken hun doelen met onze dedicated marketeers. 

Haal alles eruit wat erin zit

Voordelen inhouse marketeer

Onze marketeers starten snel, weten zich snel een nieuwe omgeving eigen te maken, spotten snel kansen en gaan snel van plan naar uitvoering. Op alle gebieden van growth marketing tot een volledig online marketing strategie. De leden van onze hive worden onderdeel van jouw organisatie. Ook in de dagelijkse werkzaamheden. Denk aan het deelnemen aan overleggen, in gesprek gaan met de klant of het overtuigen van (interne) stakeholders van het belang van marketing of de nieuwe gekozen richting. Onze online marketeers zijn gepassioneerde kennisdelers, waardoor jouw marketingafdeling niet alleen tijdelijk groeit in aantallen maar vooral blijvend groeit in kennis en expertise.

Welke online expertise heb jij nodig?

Wat voor een marketeer heb je nodig voor jouw doel? Elk vraagstuk heeft een andere oplossing. Onze hive bestaat uit verschillende disciplines. Onder andere uit marketing strategen, advertising specialisten, content marketeers en allround marketeers met elk hun eigen expertise om jouw organisatie verder te helpen. We ontdekken samen welke marketeer bij jullie past. 

Onze marketeers

Jouw inhouse marketeer

Ze hebben stuk voor stuk een passie voor marketing en weten met hun kennis anderen verder te helpen. Deze bezige bijen zijn de kern van InHouse Marketeers.

Veelgestelde
vragen

Een dedicated marketeer die werkt bij jou op de werkvloer. Of ja, veel bedrijven werken tegenwoordig remote of hybride… Het gaat erom dat de marketeer die voor jou aan de slag gaat, weet wat er speelt binnen het bedrijf. Zo zijn de lijntjes lekker kort en kunnen we jou het best verder helpen.

Een Inhouse Marketeer kan je al vanaf één dag per week inhuren. Liever iemand die voor een periode vijf dagen per week aan de slag gaat? Geen probleem. Wel geldt voor een opdracht een minimale periode van drie maanden.

Je kan zo lang als nodig een marketeer inhuren. We gaan samen op zoek naar de juiste oplossing voor het vraagstuk van jouw bedrijf.

Wanneer je een goede strategie nodig hebt of zelf de kennis niet inhouse hebt, waardoor je online veel kansen misloopt.

Onze marketeers hebben over het algemeen medior en senior niveau. Ze hebben al wat jaren ervaring achter de rug en nemen deze zak vol kennis mee naar de opdrachten die ze doen. 

Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de behoeften die er zijn. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar het aantal uur in de week dat de marketeer nodig is, de duur van het project en naar het niveau van onze marketeers. Benieuwd naar de kosten? Laat hier je tarief berekenen.

Haal een dedicated marketeer in huis

Beleef het zelf. Huur een online marketeer in. We kunnen niet wachten om kennis te maken.