fbpx

Haal een dedicated strateeg in huis.

Online marketing strateeg inhuren

Wil je online groeien, maar mis je de kennis en handjes om dit te realiseren? Huur dan een inhouse marketing strateeg in. Onze strategen werken vanuit jouw locatie, zodat ze een goed beeld krijgen van jouw organisatie. Bij Inhouse Marketeers huur je al een strateeg in vanaf één dag per week of voor een bepaalde periode.

Online marketeer inhuren InHouse Marketeers

Waarom een marketing strateeg inhuren?

Een interim marketing strateeg is de oplossing als je op zoek bent naar een ervaren allrounder, die jou en jouw marketing afdeling vertelt hoe je met online marketing gaat groeien. Tijdens dit traject leren we jouw bedrijf, doelgroep en USP’s goed kennen, zodat de strategie aansluit. Tegenwoordig kan je niet meer om Digital Marketing heen, daarom merken wij dat er steeds meer behoefte komt naar inhouse marketing strategen die de juiste handvaten geven. Ook merken wij dat niet ieder bedrijf staat te springen om vast personeel, maar in een korte periode een specialist nodig hebben om de lijnen uit te zetten, waarna de marketingafdeling uitvoerend aan de slag kan. De digital marketing strateeg zal de uitgestippelde koers aansturen tot dat dit niet meer nodig is. Hierdoor haal jij de expert in huis, voor een vooraf afgesproken periode.

Wat kost een inhouse CMO?

Benieuwd naar de kosten voor het inhuren van een Chief Marketing Officer (CMO)? We werken altijd met vaste tarieven en vooraf vastgestelde uren, waardoor je nooit achteraf voor verrassingen komt te staan.

Ontdek onze tarieven.

Wat doet een online marketing strateeg?

Als je een digital marketing strateeg inhuurt, dan wordt de strategie van A tot Z uit handen genomen, met als doel jouw online aanwezigheid of marketingafdeling sterk verbeteren.

De eerste stappen die gezet worden zijn: het maken van een marktanalyse, KPI’s en doelstellingen bepalen en het bepalen van de strategie met bijbehorende online marketing kanalen. Waar bevindt jouw doelgroep zich en welk kanaal is hier dan het meest geschikt voor? De strateeg zal de huidige marketing inspanningen ook onder de loep nemen, om te bepalen of hiermee doorgezet moet worden, of dat er een koerswijziging nodig is. Vervolgens is het belangrijk om de budgetten per kanaal te bepalen en af te spreken.

Nadat de strategie bedacht en besproken is, wordt deze ook geïmplementeerd. Vervolgens wordt deze koers ook geanalyseerd een aangepast als dit nodig blijkt. Onze strategen helpen bij implementatie van veel verschillende trajecten voor zowel groot- als kleinbedrijven.

Zij vertrouwen ons met hun
marketing uitdagingen

Grote of kleine organisaties, deze merken bereiken hun doelen met onze dedicated marketeers. 

Haal alles eruit wat erin zit

Voordelen inhouse marketeer

Onze strategen starten snel, weten zich snel een nieuwe omgeving eigen te maken, spotten kansen en gaan van plan naar uitvoering. Op alle gebieden van growth marketing tot een volledig online marketing strategie. De leden van onze hive worden onderdeel van jouw organisatie. Ook in de dagelijkse werkzaamheden. Denk aan het deelnemen aan overleggen, in gesprek gaan met de klant of het overtuigen van (interne) stakeholders van het belang van marketing of de nieuwe gekozen richting. Onze online marketeers zijn gepassioneerde kennisdelers, waardoor jouw marketingafdeling niet alleen tijdelijk groeit in aantallen maar vooral blijvend groeit in kennis en expertise.

Welke online expertise heb jij nodig?

Wat voor een marketeer heb je nodig voor jouw doel? Elk vraagstuk heeft een andere oplossing. Onze hive bestaat uit verschillende disciplines. Onder andere uit marketing strategen, advertising specialisten, content marketeers en allround marketeers met elk hun eigen expertise om jouw organisatie verder te helpen. We ontdekken samen welke marketeer bij jullie past. 

Onze marketeers

Jouw inhouse marketeer

Ze hebben stuk voor stuk een passie voor marketing en weten met hun kennis anderen verder te helpen. Deze bezige bijen zijn de kern van InHouse Marketeers.

Veelgestelde
vragen

Een dedicated marketeer die werkt bij jou op de werkvloer. Of ja, veel bedrijven werken tegenwoordig remote of hybride… Het gaat erom dat de marketeer die voor jou aan de slag gaat, weet wat er speelt binnen het bedrijf. Zo zijn de lijntjes lekker kort en kunnen we jou het best verder helpen.

Een Inhouse Marketeer kan je al vanaf één dag per week inhuren. Liever iemand die voor een periode vijf dagen per week aan de slag gaat? Geen probleem. Wel geldt voor een opdracht een minimale periode van drie maanden.

Je kan zo lang als nodig een marketing strateeg inhuren. We gaan samen op zoek naar de juiste oplossing voor het vraagstuk van jouw bedrijf.

Wanneer je een goede strategie nodig hebt of zelf de kennis niet inhouse hebt, waardoor je online veel kansen misloopt.

Onze marketeers hebben over het algemeen medior en senior niveau. Ze hebben al wat jaren ervaring achter de rug en nemen deze zak vol kennis mee naar de opdrachten die ze doen. 

Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de behoeften die er zijn. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar het aantal uur in de week dat de marketeer nodig is, de duur van het project en naar het niveau van onze strategen. Benieuwd naar de kosten? Laat hier je tarief berekenen.

Haal een dedicated strateeg in huis

Beleef het zelf. Huur een online marketing manager, strateeg of CMO in. We kunnen niet wachten om kennis te maken.