fbpx

Boost organisch jouw online vindbaarheid

SEO specialist inhuren

SEO inzetten om de online vindbaarheid te vergroten en je concurrenten voor te zijn? Onze SEO specialisten helpen jou om zichtbaar te worden en hoger te ranken in zoekmachines. Of wil je opschalen met je SEO afdeling? Een SEO specialist inhuren is de oplossing. Je huurt via InHouse Marketeers al vanaf één dag in de week een SEO specialist.

vacature SEO marketeer

Waarom een interim SEO specialist inhuren?

Heb je een teamlid dat met zwangerschapsverlof gaat en heb je opvulling nodig? Ben je een marketingbureau en wil je gaan opschalen met je SEO afdeling? Of zoek je als e-commerce bedrijf een SEO marketeer om jouw website te optimaliseren. Maar lukt het niet om een SEO specialist te vinden die bij jou in dienst wil komen? Dan is het inhuren van een SEO specialist misschien wel een tijdelijke oplossing voor jou. Een interim SEO specialist werkt snel mee binnen jouw bedrijf,  samen met de huidige afdelingen en (content) medewerkers. Door te focussen op de organische zoekmachine kant van jouw bedrijf zorg je voor een duurzame groeistrategie. Wil je liever direct zichtbaar zijn in de zoekresultaten? Dan adviseren wij om te starten met een SEA marketeer.

Wat kost een inhouse SEO specialist?

Benieuwd naar de kosten voor het inhuren van een SEO specialist? We werken altijd met vaste tarieven en vooraf vastgestelde uren, waardoor je nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Ontdek onze tarieven.

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist (zoekmachine specialist) is verantwoordelijk voor het verhogen van het organische verkeer naar jouw website organisch in zoekmachines zoals Google of Bing. Met als doel: een hogere online aanwezigheid onder jouw doelgroep. Uiteraard is het bepalen van een goede strategie de hoofdfocus.

Door mee te denken over de mogelijkheden en het creëren van SEO-proof content die naadloos aansluiten op jouw marketingdoelstellingen, zorg je voor een vliegende start. Verbeter jouw website door de juiste koppen, afbeeldingen en teksten te optimaliseren, ook wel on-page SEO genoemd. Ook kan een SEO specialist helpen technische aspecten van jouw website te optimaliseren, denk aan: laadsnelheid of mobiele vriendelijkheid. Met de derde pijler van SEO ligt de focus op het verhogen van jouw online autoriteit.

Zij vertrouwen ons met hun
marketing uitdagingen

Grote of kleine organisaties, deze merken bereiken hun doelen met onze dedicated marketeers. 

Haal alles eruit wat erin zit

Voordelen inhouse marketeer

Onze marketeers starten snel, weten zich snel een nieuwe omgeving eigen te maken, spotten snel kansen en gaan snel van plan naar uitvoering. Op alle gebieden van SEO. De leden van onze hive worden onderdeel van jouw organisatie. Ook in de dagelijkse werkzaamheden. Denk aan het deelnemen aan overleggen, in gesprek gaan met de klant of het overtuigen van (interne) stakeholders van het belang van marketing of de nieuwe gekozen richting. Onze SEO specialisten zijn gepassioneerde kennisdelers, waardoor jouw marketingafdeling niet alleen tijdelijk groeit in aantallen maar vooral blijvend groeit in kennis en expertise. Wil je liever breder inzetten? Dan adviseren wij ook om een online marketeer of growth marketeer in te huren.

Welke online expertise heb jij nodig?

Wat voor een marketeer heb je nodig voor jouw doel? Elk vraagstuk heeft een andere oplossing. Onze hive bestaat uit verschillende disciplines. Onder andere uit SEO specialisten, marketing strategen, advertising specialisten en content marketeers  met elk hun eigen expertise om jouw organisatie verder te helpen. We ontdekken samen welke marketeer bij jullie past.

Onze marketeers

Jouw inhouse marketeer

Ze hebben stuk voor stuk een passie voor marketing en weten met hun kennis anderen verder te helpen. Deze dedicated marketeers zijn de kern van InHouse Marketeers.

Veelgestelde
vragen

Een dedicated marketeer die werkt bij jou op de werkvloer. Of ja, veel bedrijven werken tegenwoordig remote of hybride… Het gaat erom dat de marketeer die voor jou aan de slag gaat, weet wat er speelt binnen het bedrijf. Zo zijn de lijntjes lekker kort en kunnen we jou het best verder helpen.

Een Inhouse Marketeer kan je al vanaf één dag per week inhuren. Liever iemand die voor een periode vijf dagen per week aan de slag gaat? Geen probleem. Wel geldt voor een opdracht een minimale periode van drie maanden.

Je kan zo lang als nodig een marketeer inhuren. We gaan samen op zoek naar de juiste oplossing voor het vraagstuk van jouw bedrijf.

Wanneer je een goede strategie nodig hebt of zelf de kennis niet inhouse hebt, waardoor je online veel kansen misloopt.

Onze marketeers hebben over het algemeen medior en senior niveau. Ze hebben al wat jaren ervaring achter de rug en nemen deze zak vol kennis mee naar de opdrachten die ze doen. 

Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de behoeften die er zijn. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar het aantal uur in de week dat de marketeer nodig is, de duur van het project en naar het niveau van onze marketeers. Benieuwd naar de kosten? Laat hier je tarief berekenen.

Haal een dedicated marketeer in huis

Beleef het zelf. Huur een SEO specialist in. We kunnen niet wachten om kennis te maken.