fbpx

Jouw dedicated social media expert

Social Media specialist inhuren

Wil je jouw online aanwezigheid versterken en je merk laten schitteren op platforms als Facebook, Instagram, LinkedIn, en Twitter? Het inhuren van een social media specialist kan jouw merk naar het volgende niveau tillen. Onze dedicated social media marketeers staan klaar om direct te beginnen, met jouw groei als voornaamste doel. Huur een Inhouse Marketeers in vanaf één dag in de week.

SEA specialist inhuren?

Waarom een interim Social Media specialist inhuren?

Het inhuren van een interim social media expert biedt flexibiliteit en directe expertise. Ze brengen gespecialiseerde kennis en ervaring mee, optimaliseren je online aanwezigheid, identificeren en bereiken doelgroepen effectiever en kunnen inspelen op actuele trends. Overweeg je een campagne op te zetten voor het introduceren van een nieuw product of denk je eraan om je bestaande social media aanpak aan te passen? Of wellicht heb je tijdelijk extra ondersteuning nodig door personeelstekort. Een tijdelijke social media expert integreert moeiteloos binnen jouw organisatie, werkt samen met bestaande teams en zorgt ervoor dat vooropgestelde doelstellingen behaald worden.

Wat kost een inhouse Social Media specialist?

Wil je een social media manager inhuren en ben je benieuwd naar de kosten? We werken altijd met vaste tarieven en vooraf vastgestelde uren, waardoor je nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Ontdek onze tarieven.

Wat doet een Social Media specialist?

Een social media marketeer zorgt ervoor dat jouw merk consistent en effectief aanwezig is op de relevante social media platforms. Of het nu gaat om het creëren van boeiende content, het uitvoeren van advertentiecampagnes, of het beheren van community engagement; onze social marketeer zorgt ervoor dat jouw boodschap de juiste doelgroep bereikt, op het juiste moment en via het juiste kanaal.

Zij vertrouwen ons met hun
marketing uitdagingen

Grote of kleine organisaties, deze merken bereiken hun doelen met onze dedicated marketeers. 

Haal alles eruit wat erin zit

Voordelen inhouse marketeer

Onze marketeers starten snel, weten zich snel een nieuwe omgeving eigen te maken, spotten snel kansen en gaan snel van plan naar uitvoering. Op alle gebieden van content marketing, tot SEA tot SEO. De leden van onze hive worden onderdeel van jouw organisatie. Ook in de dagelijkse werkzaamheden. Denk aan het deelnemen aan overleggen, in gesprek gaan met de klant of het overtuigen van (interne) stakeholders van het belang van marketing of de nieuwe gekozen richting. Onze social media specialisten zijn gepassioneerde kennisdelers, waardoor jouw marketingafdeling niet alleen tijdelijk groeit in aantallen maar vooral blijvend groeit in kennis en expertise.

Welke online expertise heb jij nodig?

Wat voor een marketeer heb je nodig voor jouw doel? Elk vraagstuk heeft een andere oplossing. Onze hive bestaat uit diverse disciplines. Onder andere uit online advertising specialisten, marketing strategen en content marketeers. We ontdekken samen welke marketeer het beste bij jullie past.

Onze marketeers

Jouw inhouse marketeer

Ze hebben stuk voor stuk een passie voor marketing en weten met hun kennis anderen verder te helpen. Deze dedicated marketeers zijn de kern van InHouse Marketeers.

Veelgestelde
vragen

Een dedicated marketeer die werkt bij jou op de werkvloer. Of ja, veel bedrijven werken tegenwoordig remote of hybride… Het gaat erom dat de marketeer die voor jou aan de slag gaat, weet wat er speelt binnen het bedrijf. Zo zijn de lijntjes lekker kort en kunnen we jou het best verder helpen.

Een Inhouse Marketeer kan je al vanaf één dag per week inhuren. Liever iemand die voor een periode vijf dagen per week aan de slag gaat? Geen probleem. Wel geldt voor een opdracht een minimale periode van drie maanden.

Je kan zo lang als nodig een marketeer inhuren. We gaan samen op zoek naar de juiste oplossing voor het vraagstuk van jouw bedrijf.

Wanneer je een goede strategie nodig hebt of zelf de kennis niet inhouse hebt, waardoor je online veel kansen misloopt.

Onze marketeers hebben over het algemeen medior en senior niveau. Ze hebben al wat jaren ervaring achter de rug en nemen deze zak vol kennis mee naar de opdrachten die ze doen. 

Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de behoeften die er zijn. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar het aantal uur in de week dat de marketeer nodig is, de duur van het project en naar het niveau van onze marketeers. Benieuwd naar de kosten? Laat hier je tarief berekenen.

Haal een dedicated marketeer in huis

Beleef het zelf. Huur een SEA specialist in. We kunnen niet wachten om kennis te maken.