fbpx

Waarom InHouse Marketeers?

Bij ons werk je niet met één marketeer; er staat namelijk altijd een heel team aan specialisten voor je klaar. 

Al vanaf één dag per week huur je een InHouse Marketeer in. Een gedreven marketeer die jouw organisatie écht leert kennen en onderdeel wordt van het team. Dat werkt toch prettiger dan hulp op afstand vinden wij. Iedere marketeer heeft zo zijn eigen specialisme, samen kijken we wie het best past bij het vraagstuk en het bedrijf. Nieuwsgierig? Lees snel verder en ontdek wat samenwerken met ons inhoudt!

Dedicated marketeer

Onze marketeers zijn teamplayers en worden graag betrokken bij wat zich afspeelt binnen het bedrijf. Zo staan ze dichter bij de kern en kan er sneller gehandeld worden.

Flexibele inzetbaarheid

Al vanaf één dag per week kun je een InHouse Marketeer inhuren. Perfect ter ondersteuning van je marketingteam, een specifiek vraagstuk of bij ziekte- en zwangerschapsverlof.

Begeleiding

Naast de marketeer die bij jou aan de slag gaat, staat er nog een heel team voor je klaar. Ja echt! Dit team van specialisten dient als backup van onze marketeer. En daar heb jij ook iets aan! Dus vraag maar raak.

Strategische sessies

Haal alles eruit wat erin zit! We plannen met jou, je team en het marketingbureau waar we mee samenwerken één of meerdere strategische sessie(s) in. Hier zorgen we voor een verdiepingsslag op een onderwerp passend bij waar onze marketeer voor jou aan werkt.

Veelgestelde
vragen

Een dedicated marketeer die werkt bij jou op de werkvloer. Of ja, veel bedrijven werken tegenwoordig remote of hybride… Het gaat erom dat de marketeer die voor jou aan de slag gaat, weet wat er speelt binnen het bedrijf. Zo zijn de lijntjes lekker kort en kunnen we jou het best verder helpen.

Wat de vraag ook is, wij ontlasten jou op vakinhoudelijk niveau voor 100%. Onze marketeers worden begeleid en ondersteund door senior marketing specialisten van een marketingbureau. Samen met dit marketingbureau delen we ook een kantoor.

Je kan zo lang als nodig een marketeer inhuren. We gaan samen op zoek naar de juiste oplossing voor het vraagstuk van jouw bedrijf.