fbpx

Vacature

Recruitment
Consultant

Rotterdam

€2500 – €3200 bruto

40 uur

Wie zijn we?

Als start-up verzorgt InHouse Marketeers marketingoplossingen en marketing personeel voor toffe opdrachtgevers door heel Nederland. In 2021 realiseerden we ons dat veel marketingvraagstukken niet makkelijk opgelost konden worden. De oorzaak? Er ligt geen sterk marketingteam ten grondslag. Vanuit die visie detacheren en adviseren we sindsdien landelijk ondernemers en bedrijven op gebied van marketing. 

Wij zijn changemakers voor bedrijven die groeien door doelgerichte marketing en ijzersterke marketingafdelingen.Voor onze werkwijze halen we inspiratie uit bijenkorven. Als harde werkers zoeken bijen dagelijks buiten de korf een uitdaging. Zit hun werk erop? Dan keren ze weer terug naar hun thuisbasis voor een nieuwe uitdaging.

Wat ga je doen als ‘Recruitment Consultant’ bij IHM?

Je bent bij IHM een specialist in recruitment en sales. Je vak en dus ook je takenpakket is erg breed. Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces en de gehele sales stroom. Het werven van kandidaten pak je zowel actief als passief op, dit doe je door verschillende kanalen in te zetten om vacatures op te delen en marketeers te benaderen. Doordat je ook contact hebt met onze klanten en nieuwe opdrachtgevers binnen haalt weet je als geen ander wat zij zoeken en kan jij dit doorvertalen naar aantrekkelijke vacatureteksten, die ook nog eens goed scoren bij de zoekmachines. Je voert kennismakingsgesprekken met marketeers en bedrijven, jij zorgt ervoor dat ze enthousiast raken van wat we doen en wie we zijn. 

Niet alleen online ben jij een kei in netwerken, ook offline doe jij dit. Je gaat regelmatig naar netwerkborrels om je netwerk te vergroten en kennis te maken met nieuwe bedrijven. Het optimaliseren van zowel de recruitment stromen als de sales stromen wordt jouw verantwoordelijkheid. Hoe gaan we het koppelen van marketeer aan bedrijf en vice versa zo goed mogelijk inrichten? 

Je komt terecht bij een start-up binnen een klein team. Dit betekent dat je zelfstandig kan werken, creatief bent, aanpassingsvermogen hebt, maar het allerbelangrijkste is dat je het naar je zin hebt. We staan natuurlijk ook te popelen om al je goede ideeën en initiatieven te horen!  

Wat bieden we je?

Wie ben jij?

Zo ziet het eruit.

Sollicitatieproces

Dit vinden je soon to be- collega’s

Join
our hive!

Vul het sollicitatieformulier in, laat je gegevens achter en join our hive.