fbpx

Dit is ons verhaal

Wie wij zijn

Als start-up verzorgt InHouse Marketeers marketingoplossingen en marketing personeel voor toffe opdrachtgevers door heel Nederland. In 2021 realiseerden we ons dat veel marketingvraagstukken niet makkelijk opgelost konden worden. De oorzaak? Er ligt geen sterk marketingteam ten grondslag. Vanuit die visie detacheren en adviseren we sindsdien landelijk ondernemers en bedrijven op gebied van marketing.

Waar we voor staan

Over ons

Onze missie

Wij zijn changemakers voor bedrijven die groeien door doelgerichte marketing en ijzersterke marketingafdelingen. Stilstaan is geen optie, want we weten wat voor moois doelgerichte marketing oplevert. Daarom ontzorgen we onze klanten met het neerzetten van marketingafdelingen of bieden we ondersteuning bij bestaande marketingafdelingen.

Onze visie

Wij willen meer impact maken met meer marketeers, bij meer bedrijven. Hiervoor blijven we marketingafdelingen bouwen van A tot Z en delen we onze kennis. Als alles op rolletjes loopt, overhandigen we de sleutels van jullie nieuwe hive en alle handvatten voor zelfstandig succes. Daar worden we gelukkig van.

De bijenkorf

Voor onze werkwijze halen we inspiratie uit bijenkorven. Als harde werkers zoeken bijen dagelijks buiten de korf een uitdaging. Zit hun werk erop? Dan keren ze weer terug naar hun thuisbasis voor een nieuwe uitdaging. 

Zo gaan we ook aan de slag bij Inhouse Marketeers. Wanneer je met een marketingvraagstuk zit, staat een ervaren dedicated marketeer voor je klaar. Na afloop kan de marketeer terugkeren naar onze hive, of we helpen bij het bouwen van jouw hive. We weten precies wat jouw marketingafdeling nodig heeft.

De kernwaarden van onze hive

Waar we voor staan

Open en eerlijk

Wij geloven in een cultuur waar iedereen zichzelf mag en kan zijn. Daarom zijn we open en eerlijk in onze communicatie. Stagiaires, managers of opdrachtgevers: dat geldt voor iedereen.

Samenwerken

Teams zijn als puzzels. Samenwerken is de juiste mensen op de juiste plek hebben. Iedereen werkt het best op zijn eigen plek aan het grotere plaatje. Samenwerken is hierin de leidraad van al ons werk. Zonder één stuk is de puzzel niet compleet.

Oplossings-gericht

Een uitdaging waar je zelf niet uit komt? Wij houden van een complex vraagstuk. Met oog op de doelstellingen van jouw organisatie grijpen we een uitdaging met beide handen aan.

Verder kijken

We zijn echte ondernemers. Onze marketeers en opdrachtgevers zijn aanpakkers. Zo zoeken we altijd naar mogelijkheden om te blijven groeien. What’s next?

Leergierigheid

Binnen marketing raak je nooit uitgeleerd. Daarom scholen en begeleiden we ons personeel zolang ze onderdeel van onze hive zijn. Met behulp van ervaren bureaus bieden we kennis en ondersteuning voor onze marketeers.

Gezelligheid

We werken met mensen en dat willen we leuk houden. Daarom staat professionaliteit bij ons op nummer één en gezelligheid op twee.

Meet the team

Jelmer

Co-founder | Een chocoladereep kan hij nooit laten liggen

Elise

Marketeer | Start elk weekend met een buitenritje op haar paard

Merel

Marketeer | Cadeautjes inpakken kan ze als geen ander

Boris

Recruitment consultant | Eerste in de push-up challange

Robin

Marketeer | Heeft zo d'r eigen uitspraken. Wesp spreekt ze uit als 'weps'

Sanne

Marketeer | Maandag is haar favoriete dag

Sarah

Marketeer | Begint elke dag met yoga

Kom werken bij ons op het hoofdkantoor

Werken bij Inhouse Marketeers?

Ontstaan van onze hive

How_it_all_started
December 2021
Oprichting - van idee naar uitvoering

Waar co-founder Jelmer in 2021 het grootste gedeelte van het jaar in Dublin woonde en werkte, is hij eind van het jaar terug verhuisd naar Nederland om het idee van InHouse Marketeers om te zetten naar een tastbaar bedrijf. Om precies te zijn is InHouse Marketeers opgericht in december van 2021. Vanaf daar begon het avontuur van InHouse Marketeers. We werkten vanaf het iconische kantoorpand: het Entrepot gebouw, gelegen tussen de Willemsbrug en de Erasmusbrug.

ae11c017-fb45-4086-8eee-750ae9c87a26
2022
Eerste interim opdrachten & een verhuizing

Onze eerste marketeer kwam in loondienst en we startte verschillende projecten bij toffe bedrijven, zoals: RecruitmentZorg en Audax Publishing. En nog geen 6 maanden later begonnen we uit ons jasje te groeien en verhuisden we naar een nieuw kantoorpand: de Schiecentrale, gelegen in Delfshaven met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Ook groeide onze hive op het hoofdkantoor, onze eerste fulltime kantoormedewerker kwam in dienst.

e0a18184-9d72-4a17-93e9-99e4ba9f3d7a 2
2023
Groei van onze InHouse Marketeers hive

We zijn ondertussen gesetteld in ons nieuwe stekkie. We bestaan op dit moment uit een team van 10 gedreven marketeers, collega’s en werken we hier en daar met freelancers. We werken voor de gaafste en de meest diverse opdrachtgevers en maken impact met onze dedicated marketeers. InHouse Marketeers bestaat uit een gezellige club collega’s, regelmatig organiseren we leuke teamuitjes.

inhousemarketeers-20230704_074
Glazen bol
IHM hive verder uitbreiden

We bouwen verder aan waar wij in geloven: Wij willen meer impact maken met meer marketeers, bij meer bedrijven. Hiervoor blijven we marketingafdelingen bouwen van A tot Z en delen we onze kennis. En terwijl we dit doen werken we hard, maken we plezier, lachen we veel en gaan we nog beter ons best doen bij Mario Kart ;).

Volg onze hive